7 november 2015
13:10

BT City HF

Referat: StiL Hockey - BT City HF

Efter en stabil insats inkasserade BT City tre viktiga poäng, i striden om Alltvåan platserna. Matchavgörande kommer redan i första perioden, då tre mål på 104 sekunder (13.20–14.47), ökar City ledningen från 1-0 till 4-0.

Ett tröstmål (Rasmus Klang) gör ställningen till 4-1 efter första tjugo, och med tanke på det långa matchuppehållet, så var det bra fart i våra spelsugna City grabbar. Skulle man hålla i, eller tror man att matchen är klar, funderade jag för mig själv i det stängda fiket, inför sista fyrtio.

StiL Hockey vet vi trummar på i alla väder, så att räkna hem poängen i förtid skall man inte göra mot studenterna. Nu var det aldrig någon fara denna lördag, då BT City var det klart bättre laget. Bättre att dra på sig utvisningar var man tyvärr också. Under StiLs många pp under andra delen av matchen, var det få gånger man kunde etablera något tryck, istället saknades det inte måltillfällen för boxspelande City.

Hattrick i hattrick

Andreas ”Ante” Wallgren 3 baljor och ett nytt hattrick till samlingen.

Isac Andersson 3 målgivande pass, hattrick i assist.

Robin Bergström, tid 7.05 i sista. 2 min hold, 2 min abuse, 10 min misc. Hattrick i utvisningar.

Joel bra i målet, synd att du inte fick hålla nollan. Gisli på backplats, såg lovande ut. ”Risen” målskytt efter fem minuter i sin comeback och ”Foppa” börjar närma sig spel, deltog bara i uppvärmningen mot StiL.